sobota 16. srpna 2014

13.8.2014 Středa - Silverton a cesta zpět do Fort Collins

Do Silvertonu jedeme autem. Je to naším směrem a cesta vlakem v kombinaci s busem zpět, jak nám bylo doporučeno, by zabrala celý den. Panoramata jsou z auta též úchvatná a cestou si naši volbu pochvalujeme. Zvláště dětičky chválí a dodávají, že 3 hodiny ve vlaku do Silvertonu by je asi příliš nebavily, pak 2 hodiny tam a 2h busem zpět. Pravda, to je volba pro velké nadšence. My jsme spíš ti auto bojovníci.
V Silvertonu posedíme v kavárničce u kávy a bílé čokoládky. Je tu o dosti chladněji. Zjišťujeme, že zde může sněžit klidně i ted v srpnu. A frčíme dál směr Fort Collins.Což je bratru 8 hodin jízdy. Upozornuji, že nejspíš dnes nedojedeme, že přespíme cestou a dojedeme zítra dopoledne.
Cesta úchvatná, stavíme, fotíme, zastávky v Glenwood Springs a v milovaném Vailu, kde jsem si zavzpomínala na skvělý týden o mých 40tinách.V létě mestečko též neskutečně žije a s květinovou výzdobou to tu též má něco do sebe. Káťa a Maty mně přemlouvají ať dojedeme až domu. Je to ještě z Vailu cca 3 hodiny a je kolem 19 večer. Ale řízení mně baví. Maty našel na internetu skvělé hry do auta a tak hrajeme, zpíváme a cesta ubíhá. Kolem Denveru prší. Už je tma a tato kombinace mě trochu ubije, ale přeci to ted nevzdáme hodinu před cílem. Jedu tedy pomaleji, ale domů nakonec kolem 23 hodiny dojíždíme. Na sjezdu na Loveland je zácpa. Jediné zdržení na celé naší cestě, 20 min před cílem. Grrrr L

Žádné komentáře:

Okomentovat