neděle 24. srpna 2014

22.8.2014 Patek - skola, hokej, setkani s Erin

Amerika 8.patek - skola, hokej, Erin
Rano vezu Betty k zubari, deti do skoly. Logistika sdileni Betineho Lexuse nam skvele funguje.  
Ve skole se stavuji uhradit 15$ za Kati pomucky na grafiku. Vyzvedavam Betty u zubare a frcime dom. Dnes je po delsi dobe rano zatazeno. Jsem zvedava jak dlouho ty mraky vydrzi. 

Obidek s Erin a jejimi rodici v Pannera Bread v Lovelandu. Mnam zeleninovo -ovocny salat s kurecim masem. 
Konecne vidim i Jimika vyspinkaneho a ve skvele nalade. Tak roztomileho prcka uz jsem dlouho nevidela. Ma obcas hrozne dospelacky vyraz a je porad neskutecne vysmatej. 
Arnoldsum uz dnes prifrcelo nove Volvo ze Svedska. Z letiste, kam ted vezou Erin, si ho jedou vyzvednout. 

Hmm, mraky vydrzely cely den. Kolem obeda bylo teplo, poobedova kavicka probehla opet na terasce, ale navecer mraky zhoustly a zacal valit husty dest. A nikoli 5 minutovy!

Hokej! Jedeme rovnou ze skoly a i tak to sotva stihame diky hustemu provozu. Trenink, neboli rozrazeni do kategorie zacina ve 4.30, ale nastup jak to zname z domova, o hodinu driv. Vypustim Matyho a v mezicase vezu Katu domu. Vsechny vzdalenosti nam zatim vychazeji kolem 15 minut. Tedy z domova do skoly je to bliz, cca 10.
Ze zimaku vezu Katu domu. Nemusi tu s nami trcet cely trenink a rodicovskou schuzku. Docela specham, abych stihla byt na schuzku ( kterou mj.avizovali v nekolika mailech? Na zimaku postava spousta rodicu. Po cca 15 minutach se rodice zacinaji trousit do jedne z saten. Po chvili tedy vyrazim tez. Zde si na hromade slozek pojmenovanych jednotlivymi kluky nachazim Matyase. Opet dalsi tuna informaci, vetsinou uz tech, ktere poslali tisickrat v mailech. Schuzka ani zde v satne neprobiha.
Dav rodicu se presouva zpet do hlavni haly. Vetsina se zna a tak konverzuji a popiji pivo, ktere lze zakoupit v mistnim bufetu.
Po vice jak pulhodine oslovuji Sarah, co jako ta schuzka? A ona se svym, nastesti moc milym, usmevem odpovida: nene, schuzka neni potreba! Veskere info jste dostali na tech papirech v satne a mate to v mailech. A tak jsem se hnala a trcim tu uplne zbytecne!!! Grrrr!!!
Matyho jsem sla parkrat skouknout na led. Prekvapive jsem ho v tom davu kluku nasla.  Ma bily dres c.33 a bruslil jak jinak nez skvele! Je to super, nezapomel to chlapec pres prazdniny:-) Celkem neprekvapive zaleza do postele pred 8 hodinou uplne grogy. Zitra vstavame opet v 6, ceka nas dalsi trenink.

Žádné komentáře:

Okomentovat