sobota 2. srpna 2014

Sobota 2.8.

Boj s jet lagem zvladame vcelku dobre. Vcera odpo jsme si dali cca hodinovy sloficek, ze ktereho se probrat byl fakt vykon.
Ale vecer jsme zvladli. Welcome party s rodinou Betty a Johna se konnala na terase jejich domu s uchvatnym vyhledem na Rocky Mountains a prerii, kde jsme nedockave vyhlizeli kojoty a oni zrovna neprisli.
Beha tu kolem spousta divokych kraliku a prairie dogs, coz je v prekladu prerijni psoun, ale vypada spis jako vetsi sysel. Videli jsme par zajimavych ptaku, zatim zadny jestrab ani orel, ale i ty pry muzem videt. Betty nam puvodne rikala, ze vetsinu zvere typu medved, chrestys, puma, ktera zde zije nevidela na vlastni oci nikdy, nektere jednou. Ale hned dneska vypravela, ze sousedka mela na zahrade hada. Chaaaa, super! Pry to ale nejspis nebyl chrestys, ale byl dost velky. 
Konverzace v te vetsi skupine lidi pro nas narocna. Svedem to na unavu. Ti lidi pusobi moc fajn a hodne vtipkovali a vypraveli zazitky jeden pres druheho, zvlaste 16ti leta Amber pusa jela neskutecnym tempem a s obdivuhodnymi hereckymi vykony, ze jsme se dosti nechytali. Jsou to ale sympataci a byli k nam shovivavi. 
Miluji zvirata, porad se vsichni s tremi malymi cokliky mazlili a podstrojovali jim. 
Takze, kdyz to shrnem...dnesek ve znameni odpocinku, prochazka po ctvrti, kde ted na vikend bydlime, pak obed s Bety v nedaleke restauracce, Kati sendvic byl cca pro 3 lidi. Odpoledni vyjizdka s Betty do centra, navsteva par kramku, nejvetsi uspech mel Candy store- tolik pamlsku jsem jeste nevidela. Vecerni privitaci party s pizzou. Poznali jsme k Bet a Johnovi jejich dceru Becki a jeji deti Sky- 19 let, fesak, surfista a plavecky sampion Hawaie, Amber- stihla, vysoka sympatacka s pekne prorizlou pusou a jejich nejmladsi Misty- cca 14 let - benjaminek a asi nejvic vyklidnena z rodiny. Jeste maji starsi sestru Aspen, ktera studuje v Montane. 
Ok, bude 8 hodin a deticky jeste chrupou. 
Dnes musime najit nejaky shopping center. Potrebujem nakoupit jidlo a par vecicek typu adaptery do zasuvek, sampony atak..
Vecer nas ceka picnic s prateli a sousedy. Premyslim co bych tam prinesla. No snad neco vyrobim...

Žádné komentáře:

Okomentovat