pátek 12. září 2014

Bydleni do konce pobytu vyreseno :-)

Betty a Johnem jsou dalsi z rady uzasnaku! Dnes jsme se dohodli na bydleni u nich az do konce naseho pobytu - tedy do 18.prosince. Nabidli mi to uz pred odjezdem do Prahy a ja nejdriv odmitla. Ale po zvazeni vsech pro a proti, PRO jednoznacne precislily PROTI.
Prodiskutovali jsme vsemozne nastrahy a udelali opatreni ohledne dostatecneho soukromi obou stran. Rekla jsem, ze chci platit najem a oni mi udelali skvelou cenu. Maji nas radi a my je taky. Verim, ze nam u nich bude i nadale dobre a ze snad nebude pri delce pobytu 2,5 mesice moc velka ponorka. Vlastne se moc tesim, ze zazijeme typicke podzimni akce a svatky jako je Halloween a Thanksgiving s domacimi. Sami v najatem byte bychom si to tak neuzili.
Mozna by bylo vtipne seznamit je s ceskym Mikulasem..:-)
Pobyt Betty a Johna v Praze vypada skvele. Myslim, ze si to tam opravdu uzivaji. Lucka se o ne uzasne stara. Mam radost, ze si vzajemne padli do oka. Betty dnes psala, ze ji mrzi, ze nemohla poznat vic me rodice, ze jsou moc pratelsti a socialni stejne jako ja, chaaa:-) ze by je byvala moc rada vic poznala. Skoda, taky me to mrzi... Budou hold muset prijet do Prahy znovu a budem seznamovat:-)

V ramci reseni nasi bytove situace na rijen az prosinec jsem opet prohlizela muj oblibeny home-exchange. Par novych lidi v lokalite pribylo, ty jsem samozrejme oslovila. A taky jsem upravila nas profil, dala tam novou fotku z Mesa Verde a hlavne upravila poptavana mista pouze na Colorado, oblast Fort Collins. A ejhle, ozval se Dave s manzelkou, ze sice nejsou z Fort Collins, ale jestli bychom nechteli na 2 mesice do Vailu? Chapete to do VAILU, meho milovaneho lyzarskeho strediska, ve kterem jsem oslavila 40citku... No jasne, ze bychom tam chteli. Dokonce pod vlivem prvnich emoci navrhuju detem co by rekly jeste na jednu zmenu do High school ve Vailu? No na stesti deti jsou nohama na zemi a ja taky klidnim hormon. Ale s Davem nechavame otevrenou komunikaci, oni chteji na nejmene 2 mesice do Prahy a my bychom ty 2 mesice ve Vailu do budoucna mohli nejak vymyslet. To je zase vyzva. Joj, to si teda necham libit!

Žádné komentáře:

Okomentovat