úterý 16. září 2014

Kata - plavani

Posledni registrace - zapis hotov!
Nevybojovala jsem to sama. Po nekolika hodinach boje u pocitace, pozadani o navigaci a opetne nulove stravenem casu u pocitace, jsem pozadala o schuzku sekretarku z klubu Fast. Julie byla velice mila a ochotna uz v mailech. Na zivo tez nedala znat, ze lidi jako jsem ja, takove analfabety, kteri nedokazou sve dite ani zaregistrovat do klubu, ji lezou na nervy.
No mozna je opravdu v pohode, pac sama se do systemu dostala cca na ctvrty pokus. Zadrhele, na kterych jsem se ja zasekla, zvladla samozrejme o neco rychleji prekonat, ale ze by vse fungovalo, bych ani pri Juliine osobni asistenci nerekla.
Ale huraaa, Kata je zaregistrovana do FortColinskeho clubu Fast a tez do svetove plavecke federace Fina.
Ve webovem systemu ( pokud se do nej naucim propracovat) muzeme do budoucna videt veskere treninkove casy, zavody, Kati casy ze zavodu a navic zde Katu budu prihlasovat na zavody. Trener nam to jen posveti. Rozhodnuti zda se zavodu zucastnit ci ne, je vsak na nas.
Interesting! Takze...se vlastne do systemu dostat musim. Hmmm, zitra zacinam trenovat, abych to do prvnich zavodu stihla :-)
Mam ale radost z komunikace. Na muj zoufaly mail ohledne registrace odpovedela Julie ihned a do druheho dne odpovedel i Ben, Kati oblibeny trener.
Katu vychvalil a dokonce si sam rekl o feedback. 
Ne jako hokejisti.
I kdyz, abych jim tak uplne nekrivdila, Matyho trener Brendan Phelps alias Flaf se zacal trosku zlepsovat v komunikaci. Snazi se mi odpovidat na maily a dokonce na nekolikatou vyzvu poslal i svuj mobil. 
Je to dobry, jen to chce trpelivost:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat