sobota 18. října 2014

13.-18.10.2014 Florida

Sobota 18.10.2014 ode dneska za dva mesice letime domu. Zatim jeste porad nevim jestli huraa nebo se nam nebude chtit. Do podrobnejsiho popisu meho rozpolozeni nema smysl se poustet, pac mam za sebou dva neskutecne skvele tydny v uzasnych koncinach a s temi nejlepsimi lidmi. Pat, Dwane, Ruth, Pete, Sheryl, Paul a Erin se Samem mi vsichni ukazali spoustu novych akci, muzei, jidel, obchodu, vzali me na prohlidku nekolika uzasnych historickych i prirodnich kras, mam spoustu novych zazitku a vsichni me svym optimismem a neustalou podporou dopomohli ke skvele stravenym dnum. Za coz jsem jim neskutecne vdecna a dekuji.
Tyden na Floride s Erin a jeji rodinkou nemel chybu. Jela jsem vlastne navstivit Erin, Sama a poznat jejich deti Ruth a Jimika( toho uz jsem potkala v Cheyenne) a vlastne jsem si ani tak moc neuvedomila, ze letim do exotiky a horka, zatimco v Coloradu zacina podzim.
A tak i presto, ze jsem vlekla tasku, kterou kdyz Dwane zvedl, poznamenal jestli je nutne ssebou opravdu brat i mikrovlnku a televizi, jak je to tezky, jsem nadsena, mam za sebou par dni koupani v pekne teplem mori, par vyletu na kole kolem Sanibel a Captivy a novy zazitek- padlovani na Paddle boardu. 
Erin se Samem se kvuli me navsteve uskromnili do jedne loznice, ale nastesti mala a roztomila Ruth se rozhodla, ze bude spat se mnou, tak se snad rodinka vyspala. 
Vzali me tez na Fort Myers plaz do uzasne stresni restaurace s nadhernym vyhledem pri zapadu slunce. A Sam vsechny ostatni vecery uvaril dobroty, takze doma i v restaurackach mnam! Uzila jsem si i dosyta morskych plodu, ty miluju. 
Kazde rano prochazka se Sophie, strednim australskym pasteveckym psikem, pekne ostrym hlidacem. Nejvetsi radost, kdyz muze z more lovit do nekonecna tenisak. Asi jediny okamzik, kdy me jakztakz bere za "pritele". Doma na me vrci a okusuje mi paty...doslova:-)
S Ruthie jsem si po vecerech rozsirila slovnik o veskere Halloweenske, strasidlove, zviratkove a pohadkove pojmy.
Byla jsem poctena i vecernim ctenim:-)
Tyden jsme si uzili fakt bozsky. Erin, Samovi i detem diky za vse. Bylo mi s vami fakt skvele.
V patek jsem jeste stihla zapujcit auto a zajet do 2,5 h vzdaleneho Bradentonu navstivit Lucku. Prijeli ve stredu na podzimni prazdniny Davida, tak jsme to prijemne pospojily. 
Vydrzela bych tu par tydnu na plazich. Kdyby tak Kata s Matym nemusely do skoly a prijely za mnou, umim si tu pohodicku predstavit.

Žádné komentáře:

Okomentovat