pondělí 27. října 2014

21.-28.10.2014

Pondeli 
pocasi porad parada, kratasky a tricko a hura na kolo. Vylety na Sanibel Islands s Erin me opet dodaly novou inspiraci pro cyklo vyjizdky. 37 km jsem tak uplne nemela v planu, ale zapomela jsem mapu a objevila diky tomu bozi nove cyklostezky. 
Vecer foceni hokejistu v hale Budweisser, domovskem ice rinku Colorado Eagles. Snad stihnou fotky do naseho odjezdu v prosinci. Na muj dotaz se uplne presvedcive netvarili.
Utery 
po vcerejsku opet nasedam na kolo- dnes s mapou a chystam se prozkoumat cyklostezky zacinajici cca 2 km od naseho bydliste smerem od Katy Fromm Preries pod Horsetooth. Opet pecka! A navic luxusni okruh 25 km, na kterem nelze zabloudit. Nadherny asfaltky a zde pod Horsetooth i panoramata.

Ctvrtek 
Hike s Betty. Moc pekny vyslap v oblasti Horsetooth. Ze zacatku potkavame skolni vypravy, pozdeji jdeme sami. Temer u otocky zpet Betty prohlasila, ze tohle krasne romanticke misto bylo jedine v jejim zivote, kde videla ziveho medveda. Jen tak si tam pry spal na kameni:-)

Vecer nejvydatnejsi taxikarina. Kdyz se nam sejdou treninky v tomto gardu, stoji pojizdky za to. Odvoz Kati do Epicu od nas z jihu mesta do centra na sever. Zpet pro Matyho domu na jih. Do hokej haly do Windsoru na vychod od Ft.Collins. Po dalnici na sever pro Katu, zpet pro Matyho a domu. Asi uz jsem jednou zminovala, ze tento transport obnasi cca 80 km. Jeste, ze nadseni z treninku je opravdu znatelne na obou frontach. Bavi me tohle zazivat. 
Kata zrovna komentovala, ze priste uz by docela rada vyrazila do sveta sama. Tak treba je to naposled co si to uzivame spolu. A o to vic to beru jako skvelou zabavu:-)
Patek trenink jen Maty, Kata pauzicka pred vikendovymi zavody. Uz cca treti den Katu boli zada. Tak nevim zda nafukovaci postel ci stresik ze zavodu nebo z toho jak to vsechno logisticky zvladnem a ze v sobotu bude muset byt na zavodech sama. No nevim. 
Plany na vikend logisticky opravdu narocne. Maty oba dva dny zapasy, Kata zavody. Nadejne bylo, ze obe nedelni udalosti mely byt odehrany a odzavodeny v Epicu, sic v jinych casech, ale zvladli bychom to sami. 
Hokejisti vsak nezklamali a zmenili plan. Nedelni zapas presunuli do Denverske haly Pepsi coz je domovska hala hokejistu NHL Colorado Avalanche. A chlapci jak jinak nez nadseni. Zahrat si v NHL hale se hned tak nezadari. Ja z teto zmeny mene nadsena, nebot prinesla velkou komplikaci s dopravou a spolecne stravenym casem. 
V ramci spravedlnosti, hodlam stravit jeden den na zavodech s Katou a jeden s Matym na hokeji. Noo, nebudu se dal rozepisovat o logistice. Zachranili nas Betty s Johnem. Katu jsem v sobotu odvezla s bolavyma zadama na zavody. Neodjizdelo se mi snadno, ale vim, ze Kata uz si pripadne poradi a v nejhorsim by zavod vzdala. Coz se nestalo a odzavodila skvele. Odpoledne ji vyzvedla Betty, zatimco my s Matym zvladli vyhru 3:2 v Arvade, cca hodinu a pul od Fort Collins. Mj moc pekne podhorske prednesti Denveru. 
Vecer jsme zvladli jeste vyrazit do mesta. Protoze mistni vyhlasene Zoombies party jsme si nemohli nechat ujit. Uzasne jak se lidi tady umeji bavit. Spousta lidi v ulicich downtownu namaskovanych na uzasne zoombiky a vsichni vysmati, samozrejme i  lehce posilneni alkoholem, ale v brzkych vecernich hodinach nic dramatickeho, vsichni se skvele bavi. Vecere v La Luz - opet skvela mexicka kuchyne a sranda s detma, vynikajici uvolnena naladicka vcetne par zachvatu smichu.
Nedele
Zachranuje nas John a vyrazi s Matym na zapas do Denveru. My s Katou druhe kolo zavodu v Epicu. Zada dnes uz zazrakem neboli, takze je to "plavba"jak ma byt. Jedinym zklamanim je diskvalifikace pri zavodu prsa na 100m ( tedy yardu) . Smutne, pac to vypadalo na 3.misto, ale zatim nasemu plaveckemu novackovi bohuzel nikdo nerekl, ze se pri doplavani musi dotknout bazenu obema rukama, coz se tedy bohuzel nezdarilo :-)
Matyho tymu hala NHL vylozene svedci. Vyhra 4:2. Oba s Johnem prijeli nadseni. Maty byl spokojen, jen pry priste uz toho gola musi dat. John pel chvalu na Matyho rychlost, akce a jak vi o kazdem puku a hraje chytre. Mrzi me, ze jsem nebyla, ale mam radost, ze si to nakonec i John jakozto doprovod uzil. Cestou domu se jeste stavili na hamburgru a zmrzline, takze vyprava za 1*
Vyborny vikend, deti uzasne a uspesne. Co chtit vic...:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat