pondělí 13. října 2014

Hokej

Ve stredu 24.9. byla konecne uzitecna schuzka na hokeji. Poznala jsem par rodicu. Jedna z matek Julie je jakasi manazerka pro komunikaci mezi trenery a rodici. Vypada schopne. Bere si moje telef.cislo a mail. Rodice si postupne rozdeluji funkce. Sonya se chopila funkce vyberci penez. Velice frekventovane, jak zjistuji vzapeti, kdy vetsina rodicu vypisuje seky na 200$ na turnaje a hned nati 250$ do uschovy klubu pro pripad nasili zpusobenem nasim hokejistou na jinem hokejistovi. Seky nevlastnim a tak koukam jak z jara a vyckavam vhodnou prilezitost pro sve dotazy, ktere se zacinaji s pribyvajicima informacema rychle mnozit. 
Dalsi funkci je foundraiser, ktery ma za ukol shanet penize na turnaje, aby se pripadnych 200$ mohlo rodicum vratit. Dalsi dobrovolnici budou zapisovac skore a bodu a dalsi clovek bude zodpovidat za to, ze budou aktualizovane info na webu.
Pote co na Julie mluvi nekonecne dlouho vsichni rodice, situaci vzdavam a ptam se zda se chysta veskere info poslat mailem. Po kladne odpovedi, opoustim trochu mene smradlavou hokejovou satnu nez jsem zvykla z Nikolajky s pocitem, ze nejsem jediny zoufalec, ktery je z informaci zmaten nebo se mu info nedostava a nebo info, ktere prichazi maily neni platne. 
Hned v nasledujicich dnech mame opet sanci si mistni chaos potvrdit hned dvakrat po sobe.
Na stredecni schuzce byl oznamem zapas na sobotu. Kdyz jsem se o tyden driv ptala na terminy zapasu, bylo mi trenerem receno, ze terminy zatim nejsou. O par dni pozdeji ve stredu uz, jak se zda, termin prvniho zapasu jasny je. Pro Matyho se tezce smisi radost se smutkem, protoze jsme ve svetle info od trenera, naplanovali vikend na chate u Dwana a Pat. A Maty si to tam zamiloval. Ale prvni zapas je prvni zapas, shodujem se, ze nesmi chybet. Rozhoduji, ze se pojede v sobotu vecer po zapase a v pondeli ozelime skolu. 
Zmenu hlasim Pat a prizpusobujeme plany hokeji.
Vse je vsak opet jinak po patecnim treninku. Zapas zitra zrusen!
Potvrzujeme si, ze tu maji v klubu pekny bordel a v sobotu rano frcime s dedou na chatu.
V pondeli ma byt trenink prvne v Epic, stejna hala, kde je Kati bazen. Tato kombinace semi libi. Vyrazime jeste vsichni i s tatou. Mene uz se mi libi, ze krom Matyase u ice rinku nikdo neceka. Na obrazovce s rozpisy si Maty vsiml, ze ice rink dnes uzavren. 
Ptam se na recepci a ti info potvrzuji 
Mam vztek!!! Neco je spatne!!!
Nastvane volam kouci a snazim se zformulovat slusnou, ale vostrou komunikaci ohledne opetne neinformovanosti o zrusenem treninku. Fluff- kouc je "nastesti" nekde ve slabem signalu, a tak se hovor rychle prerusuje. Esemeskami zjistuji, ze trenink byl na rychlo zrusen a "pry" nam trener poslal mail. Ani ja, ani Maty zadny mail nemame. 

Žádné komentáře:

Okomentovat