úterý 14. října 2014

Odjezdy, prijezdy... Tyden vymen

Pondeli - navrat z chaty. Vecerni treninky. Plavco i hokej v Epicu. Opet desinformovanost ze strany hokeje. Jak jsem jiz psala, hokej trenink v Epicu se nekonna a nekonna se dnes vubec. Info neprislo, trener tvrdi, ze poslal mail.
Utery uklid, prestehovani loznic, nakup. Priprava na tatuv odlet domu. 
Streda - tatuv let je 10.30. Odvazime deti do skoly a frcime na letiste. Prestoze jsem na letiste uz jela, z neznameho duvodu se rozhoduji vyuzit navigace v mobilu. Zasadni chyba! Ze mame problem, zjistuji v hustem rannim peovozu az temer v centru Denveru. Navigace stale smeruje do hlubin mesta. Ze je letiste samozrejme na okraji mesta, netreba pripominat.
V okamziku, kdy vidim hokejovy stadion ( kteryzto se nachazi v centru Denveru), rozhoduji se na nejblizsi krizovatce pro rychlou a protipredpisovou otocku. Navigace porad tvrdi pokracovat, ne a ne ji vysvetlit, ze Denver international airport lezi jinde. Ok, nastesti v opacnem smeru je mirnejsi provoz. Rozhodla jsem se vyuzit svou intuici. Pamatuji si, ze letiste je vychodne od dalnice I25 a cca v severovychodni casti mesta. Snad budou brzy znacky smer letiste. 
A opravdu po chvili cesty se objevuji prvni smerovky na letiste a navigace se konecne vzpamatovava. Bohuzel je pul 9, tedy 2 hodiny do odletu a navigace hlasi dalsich 25 minut k letisti. 
Presne v 9 vysazuji tatu s potrebnymi pokyny k odbaveni a jedu rychle zaparkovat. Vse vyslo za 5 minut 12, ale fajn. Po zaparkovani auta, nachazim tatu uz odbaveneho a v dobre nalade. Doprovazim ho k bezpecnostni kontrole, kde se loucime. Ufff, docela napinave na zaver. No myslim, ze tatik ma za sebou dost dobre dobrodruzo!
Mam cas cca hodinku nez se na priletu zjevuji nadseni Betty s Johnem. Neskutecny timing. Meli delsi zastavku v Torontu, tak prijizdi docela odpocati. Zazitku spousta. Samozrejme historicke vylety uza, ale nejvice si uzili spolecensky zivot. Vetsina fotek na FB je s nejakym drinkem v ruce a ve spolecnosti.
Jsem nadsena jak si padli do oka s Luckou. Moc se jim libila i setkani s nasima a s Johnikem, Lukasem, Martinou a Martinem. 
Odpoledne privitani s Katou a Matym. Johnovo obvykle: Katia! A Kati: Papa! je fakt rozkosne. Na dalsi skadlivou otazku kolik boyfriendu Kata uz tady ma, vraci pekne zpatky: jestli bychom mohli spis slyset zazitky z dovolene v CR, chaaa! Dobre Kata!
Ctvrtek - mycka s Lexusem. Vracim Betty jeji skvele auticko, ktere nam vyborne slouzilo po 2 mesice.
Patek- zacina mi 2 tydenni dovolena, odjizdim k Pat a Dwanovi do Cheyenne. Zvladame jeste odpo i vecerni trenink. Vecer za detmi prijizdi jejich papinek. 

Žádné komentáře:

Okomentovat