středa 12. listopadu 2014

9.11.2014 Hokej zapas v Epicu

Maty dnes dalsi zapas a dalsi uspech. Nadherny gol a luxusni asistence. Zapas opet vyhra. Tentokrat 4:2. Zatim tedy v soutezi same vyhry a jedna remiza. A Matymu se dari. Pristi vikend hraji kluci posledni zapas zakladni souteze, pote by meli postoupit do skupiny, ktera prosla stejnym sitem. V te si Maty zahraje cca 3-4 zapasy, tak uvidime co to bude za borce!
Zapas je ve fortcollinskem Epicu a prisli fandit Pat s Dwanem. Opet sklanim nekolik klobouku. Jedou "jen tak",aby nas videli a zafandili Matymu z Cheyenne hodinu cesty.
Maty se po zapase zachoval taky frajersky. Dostal nabidnuto, at si zahraje jeste jeden zapas hned po zkonceni jejich zapasu. A on to odmitl, ze jsme preci domluveni s Pat a Dwanem na obed, tak to by preci bylo neslusny je odmitnout, kdyz za nami jedou. Musel to byt boj, ale vysledek se ceni.
Pristi tyden budem opet v situaci, kdy ve stejny den Maty hraje zapas v Highland Hills ( dalsi z predmesti Denveru tedy cca 1-1,5 h cesty) a Kata ma zavody v Lovelandu. A tak nam Pat s Dwanem nabizi, ze pomuzou. Milackove, dekujeme moc,moc, moc...

Žádné komentáře:

Okomentovat