neděle 2. listopadu 2014

Halloween

Halloween je velka poulicni party. Zabava pro vsechny. 
My stihame po navratu z patecniho turnajoveho zapasu v Littletonu ( cca 1,5 h od Fort Collins)  castecne particky rozveselenych otcu s detmi na ulicich. I doma jeste zastihneme par koledniku "Trick or Treat" Behem celeho vecera jich prislo pry 130. Betty rozdala 130 cokoladicek a bombonku. Evidentne si to dost uzila v celodennim cernosedem elegantnim obleceni s netopyrem pod krkem a pavucinkovymi nausnicemi. Opet jen obdivuji jak se ti lide tady umeji radovat. 
Halloween je pro vsechny ( nejen deti) duvodem si vzit masky a vyrazit do ulic nebo rozdelat ohynky u baraku a schazet se s lidmi, konverzovat a uzivat si. Ti kdo zustavaji doma ( jako treba nase Betty) si uzivaji navstevy koledniku. S kazdym prohodi prijemnou a vtipnou konverzacku. Zkratka jak rikaji : maji zabavu/legraci. Fraze : have fun! tady opravdu frci. I ta chvilka po nasem prijezdu me rozveselila. Uz jen ten prijezd do nasi obytne ctvrti, veskere dekorace na domech a veseli lide, to me proste moc libit:-)

Vecer v domacim kine jeste 4 dil Star Wars. Dlouho jsem odolavala shlednout tuto kultovni serii. Deti me pekny cas premlouvali. Scifi prilis nemusim, ale uznavam, ze zacinam propadat nespoctu vesmirnych figurek roztodivnych tvaru, velikosti a vydavajicich ty nejmene predstavitelne zvuky. Tez samozrejme romantickemu pribehu, ktery nesmi chybet. Dobru, ktere se necekane promeni v absolutni zlo ( jsme u 4.dilu a nejspis bude zase lip:-) No a hlavne rytirum Jedi, tem spravnym chlapikum...kterych tedy uz moc nezbylo, ale porad maji chut a silu zachranovat galaxie... Fakt dobry. A v domacim kine a tech nejpohodlnejsich kreslech, v jakych jsem kdy sedela/lezela, to nema chybu:-)
Deticky samozrejme s nezbytnym popcornem a colou...

Žádné komentáře:

Okomentovat