neděle 2. listopadu 2014

Hokej turnaj Littleton 30.10.-2.11.

V patek odjizdime v 1pm ze skoly smer Littleton. Ceka nas vikendovy turnaj. 

Prvni zapas s Cherry Creek, vyhra 6:0. Maty excelentni gol a 2 asistence. Super zacatek! Dnes jediny zapas. Vyrazime tedy zpet smer Ft.Collins.
Cestou stavime v Diner, pojime hambace, salat a chocolate melt. Maty uz zna tento podnik. Stavili se tu s Johnem minuly tyden, kdyz jeli ze zapasu v Pepsi centru v Denveru. Prostredi restauracky ve stylu 50 let, stare motorky, televize a servirky dnes v "halloweenskych" prevlecich, super atmosfera.

Sobota 
Pul 11 vyrazime opet smer Littleton. Je fakt bezva, ze v ramci sportu poznavame Colorado zase na jinych mistech nez dosud. Littleton lezi blize k horam, krajina se tady uz zveda a masivy mame skoro na dosah. 
Dnesni zapas jeste lepsi nez vcera. Vysledek 3:2, zadny puk zadarmo. Maty udal svym golem smer viteznemu zapasu hned na zacatku prvni tretiny. 
Zafandit prichazi Tracy s Annou. Bydli pul hodky odtud. Anna zbozne sleduje kazdy krok a kazde gesto nasi Kati. Kata ma pro tyhle roztomile prcky neskutecne kouzlo.
Tenhle ice rink je asi to nejlepsi a nejmodernejsi co jsme tu zatim navstivili. Hned v sousedni budove je aquapark a tak Kata neleni a v hodine, kterou travime obvykle cekanim nez zacne zapas, Kata plave. Borkyne, pry si nejdriv chtela "jen tak na pohodicku " zaplavat, ale nakonec zaplavala dalsi a dalsi bazen, az z toho mela takovy solo trenink

Tracy nas pozvala po zapase k nim. Pripravila pro nas skvele jidlo a moc fajn jsme popovidaly. Eric jel na vikend lovit na chatu, tak bude mozna nejaka dalsi trofej nebo kuze na stene. 

Cestou od Tracy stavime ubytovat se v Hampton Inn. Jsem mile prekvapena, za necelych 100$ uz jsme parkrat bydleli dosti v bide. Toto je luxus. 
Vecerni zapas zacina v 8.30, a tak jedine minus dnesniho dne je cekani pred vecernim zapasem, kdy uz nemame silu nekam vyrazit a na stadaku, byt supermodernim v kozenych kreslech, je to vcelku nuda. Jeste, ze muzu psat blog. Dost dobra vypln takovych plonkovych momentu:-)
Vecerni match je boj, ktery nakonec Eagles prohravaji 2:3
Rovnocenny souper, 2 goly ze zahadnych duvodu neuznany ( jeden z toho opet Matyho) , je citit zaujatost rozhodcich. Ale je to hra a o rozhodcich to obcas taky je, to uz za ta leta s hokejem vime. Maty hral opet uzasne. 
Kdyz jsme probirali zitrejsi zapasy, rikal Maty, ze je hodne dulezite jestli s nima bude jejich trener Fluff. Pry je nesmirne podporuje. Mam radost, ze je to dobrej trener. Hodne za ne bojoval s rozhodcimi, pri neuznanych golech. Tady na turnaji ma vsak oba Midget tymy a tak strida zapasy. 
Samozrejme se tetelim blahem, kdyz za mnou chodi ostatni rodice a vychvaluji jak je Maty vynikajici bruslar, jak je rychly a jak je u kazdeho puku. Julie mi rekla, ze jeji syn Blake se ji sveril, ze mu bude Maty chybet az v prosinci odjedem. To je az dojemne. Maty evidentne zapadl do party. Taky kdyz jsem mu tlumocila vsechny ty chvaly a vyznani priznal, ze tenhle hokej, klub, kluci mu taky budou chybet. 

Mame fajn vikend. Mam radost, ze i Kate se tu libi. Behem zapasu stoji s fotakem a cvaka stovky fotek. Jen co to doma stahnem do pocitace, pridame na blog to nejlepsi od nasi skvele fotografky. 
Tez je fakt, ze zapasy tady hraji jen trikrat 14 minut a ne 20 jako u nas. A v hale je teplo. Muzeme sedet a ne stat v mraze a tetelit se zimou. Celkove mnohem prijemnejsi zazitek. 

Nedele
Dnes jeste zapas s Cherry Creek. S nimi uz jedna vyhra, tak snad to vyjde znovu dobre. A pak odpoledne doufejme finale...

Zapas s Cherry Creek kluci prohrali. Nedele rano chlapcum evidentne neprala. Nehrali tak dobre jako predchozi zapasy. Souper je prevalcoval. System turnaje jsme tak uplne nepochopili. U nas by hrali o 3-4 misto, tady pro kluky turnaj zkoncil. Velke zklamani, cesta do finale byla uz blizko. Ale to je zivot...

Žádné komentáře:

Okomentovat