neděle 30. listopadu 2014

Thanksgiving Vikend

Opet modra obloha. S pocasim mame stesti. Sviti slunce od stredy, kdy jsme prijeli. Deti opet prohani snezne skutry. Kata navleka koralky. Procvicuji prezentaci pro Rotary na utery. V hovoru o mem detstvi zminuji, ze jsem chtela byt ucitelka a vzhledem k socialistickym mechanismum, kde nasi nemeli radneho kamarada komouse, jsem se nakonec stala kadernici. Pat je milacek. Rekla mi na konci, ze jsem rodila ucitelka. A Dwane dodal: no, jen jsi proste neucila cesky deti, ale rovnou jsi prisla ucit 150 postarsich Rotarianu cast ceske historie! Bomba. Jsou zlati:-)
Navecer pripravujeme palacinky. Slane se spenatem, kurecimi prsicky a syrem. Sladke s nuttelou, ovocem, orisky a slehackou. Zda se, ze chutna. Po veceri prijizdi vsichni Klingenmayeri a s Dwanem delaji ohnostroj. Uzasny tady na zasnezene plani pred chatou. Muj je to vlastne uz druhy ohnostroj zde. Pred ctyrmi lety, kdyz jsme tu byly s Luckou na narozeniny, byl tez ohnostroj, specialni narozeninovy pro mne. Dwane pry jestli z toho nechci udelat tradici prijet na Thanksgiving a ze pry mi udela vzdy ohnostroj:-) Kez by to slo, takova tradice by se mi moc libila. 
Nedele
Balime a v poledne odjizdime. Jsem na mekko pri louceni s Paulem a Sheryl. Nevim jestli se jeste uvidime nez odletime. Presto, ze nejprve rikaji, ze se vraci z Great Junction az cca 17.12., pri louceni meni info a pry se s nami jeste prijedou urcite rozloucit. Taky zlati lide. Sheryl byla vyborna, mastila s nami Prsi, hrala Clue. Paul udelal nejlepsiho krocana co jsem kdy jedla..
Deti se mi pri louceni smejou. Co pry budu delat na letisti, kdyz uz ted jsem takhle na mekko..:-))
Thanksgiving se mi libi. Spousta dobrot, pohodicka s prateli a relax.

Žádné komentáře:

Okomentovat