úterý 16. prosince 2014

12.12.2014 Prezentace - Book Club, Hokej.party

V patek jsem zvana na dalsi prezentaci, tentokrat k Betty do knizniho klubu. Po stopadesati rotarianech me pripadalo, ze uz me hned tak neco nemuze dostat. Tesne pred prezentaci se ale dozvidam, ze vsechny ucastnice jsou byvale ucitelky a tri z nich byvaly reditelkami strednich skol. Bombaaa!!! Tak jaaa tady prednasim v anglictine ucitelkam a reditelkam skol o tom jak se u nas zilo za komousu??? Ok, dejchej...to das! Prednaska je mene formalni, u Shery v uzasne vanocne vyzdobenem baraku. Shery uz znam, je tu i Julie, Audrey a samozrejme Betty, takze zbyva 8 ucitelek, ktere neznam. Ale jak jinak nez...jsou strasne mile, vrele a podporujici. Takze se tu zase za  chvili citim jak doma. Prezentaci mam pustenou na velke obrazovce a sama si prejizdim slidy. Povidam dele, nejsem limitovana casem. Taky se dele povida na zaver.
Jooo, tak tohle jsou zkusenosti, kvuli kterym jsem tady. Mela jsem se tu neco noveho naucit. A tohle je jedna z veci, ktere muzu poctive rict, ze bych doma asi nevyhledala a neucila se...Vsechny pani ucitely jsou na konci opet velmi nadsene. Dekuji nekolikrat a zduraznuji jak si prezentaci uzily a co vsechno se naucily o Cesku (kteremu snad uz ted nereknou znovu Ceskoslovensko:-)  Super pocit.

Pred Book clubem jsem mela na pilno. Pekla jsem buchtu, nakupovala. Vecer je prvni rozlucka party. Na hokeji. Hokejisti a jejich rodice se rozhodli pro nas uspradat na rozloucenou party. Jsou hrozne mili. Uz padly i nabidky na Matyasovo ubytovani u nekterych rodin v pripade, ze by se chtel vratit a dohrat sezonu.

Party pekna. Kouc ma proslov o Matyasovi. Jak mu bylo cti Matyase trenovat jak je Maty skvely hokejista, ktery bude v tymu moc chybet.
Dekuji koucovi, klukum a rodicum za to jak nas hezky prijali do mistni "hokejove rodiny" a predstavuji Becherovku. V prubehu zapasu chteli rodice naucit nejake ceske sprostarny a tak pak mnohdy na zapasech rvali celkem komicky: hovnooo !!! A tak jsem dnes uvedla Becherovku se slovy, ze bych rada, aby krom "hovna" umeli i neco co se jim muze hodit az prijedou do Prahy a nemuseli se stydet to kricet na cele kolo. A naucila jsem je : Na zdravi a ocni kontakt pri pripitku. To se ji moc libilo, stejne jako se to moc libi Betty a Johnovi. Tenhle zvyk myslim zapusti v teto casti Colorada koreny. A slavny mistni liquor store Willbur's by mel zvysit zasoby Becherovky. Vsem tady tento muj oblibeny bylinny lek velice chutna.
Maty dostal uzasny dres Eagles s podpisy vsech kluku a kouce. Tez probehla Elephan white party, coz znamena, ze kazdy prinese zabaleny darek v predem dane hodnote. Rozdaji se cisla a kluci si po rade chodi pro darky. Kazdy dalsi kluk ma sanci si nechat rozbaleny darek a nebo ukrast darek predchozimu klukovi. Matymu zustala nakonec nejvetsi blbina, ale sranda byla.

Žádné komentáře:

Okomentovat