sobota 16. srpna 2014

11.8.2014 Pondělí - Velké písečné duny

Velké písečné duny, úžasný zážitek. Naštěstí přijíždíme na duny před polednem. K polednímu, kdy se pomalu vracíme, je písek už rozpálený tak, že není možné jít po něm bosky. O tom jak se dá na dunách vydovádět svědčí asi lépe fotky. Jediná škoda, že jsme neměli nějaké boby nebo klouzací prkýnka, co si přinesli někteří lidé. Klouzačka jak na sněhu a parádní výběr různorodých kopečků.

Od dun vyrážíme směr Durango. Opět přibližně 4 hodiny v autě. Vzdálenosti tady jsou opravdu nepředstavitelné. Avšak pořád je na co koukat. Příroda kolem je famozní.
Po příjezdu do Duranga rozhoduji, že zde zůstaneme dvě noci. Motel vypadá méně strašidelně a představa zítřejšího přesunu opět kamkoli XY hodinv autě mě a děti už vůbec netěšila. A tak večeříme v nádhernym městečku na divokém západě v čínské restauraci. Zajímavá kombinace, ale čína výborná a majitelka restaurace mluví 26ti jazyky, jak nám ihned rusky hlásíJ Je fakt, že tu začínáme narážet na lidi, co tvrdí, že mluví vícero jazyky, ale vzápětí přiznávají, že se naučili pozdravy, poděkování a základní fráze.

Žádné komentáře:

Okomentovat