úterý 5. srpna 2014

Úterý 5.8.

Večer nemůžu přes samé zážitky usnout a ráno vstávám už v 6. Super! Hlavně jestli mě to nezkosí přes den.
Nezkosilo. Máme s dětma bajecnej den, několik záchvatů smíchu. Dostali jsme s Matym uz i Káťu, u které jsme byli vždy za trapáky, když jsme se rozchechtali.
Rano přijela Ruth a přivezla kola. Při kávicce jsme posedely na terasce. Byla nadsena z baraku a ze systemu Home-exhange obecne. Vůbec to neznali. Aspon v něčem jsem mohla amíkum rozšířit obzory. Vypravela mi o Magan s Jasonem, poznala jsem je tenkrat jen kratce na svatbe Erin, ale ji si docela pamatuji. A Megan, že pry ted žije tady ve Ft. Collins a že bychom se mohly sejit. No, proč ne?
Setkání s Ruth, moc milý začátek dne J
Po odjezdu Ruth začal boj s tiskem potřebnych dokumentu pro školu. Bohužel jsem nestihla ověřit počítačový systém v domě před odjezdem Betty a Johna. Myslela jsem, že vystačíme s našimi notebooky  a nenapadlo mne, že budu potřebovat tisknout.  Problem! Nepovedlo se a ani ted večer Betty ani  John nereaguji na sms, aby mě navigovali. Naštěstí máme ještě čas. Jen jsem chtěla mít školu vyřízenou co nejdřív.  Lucka s Petrem předali potřebný klíč, mamka s tátou zvládli vyzvednout rodné listy a očkovací průkazy doma. V práci pak s pomocí naší IT specialisty Petry se zvládly dokumenty naskenovat a cca po obědě místního času jsem je měla v mailu. Jen ten tisk selhal. Ale zítra se s tím nějak poperem.
Dnešní plán je ještě návštěva hockej shopu. Doporučený nej nej je v Denveru. Cca hodinka. Jakoby si zajedem něco jako z Prahy do Jihlavy na nákup hokejové výzbroje. ÚspechJ Takový shop musí být snem každého hokejisty. V zadu za shopem je i kluziště. Zakoupené brusle si může kupující rovnou prubnout.
Kupujeme brusle, helmu a novinku – chránič zubů. Ten je tady v USA pro kluky povinný. Překvapivě oproti nákrčníku, který mít nemusí, ale s Matym jsme se shodli, že ho zachováme. Cenu raději nezmiňuji, u bruslí byly dvě ceny – jedna juniorská a druhá seniorská. Samozřejmě od velikosti 8, což má čerstvě Maty platí ta Sr. :-(
Cestou domů v Denveru dost hustý provoz.  Říkám si zlaté Fort Collins. Moje původní úvahy směřovaly i k Denveru a díky Erin, že mi to rozmluvila.
Zastávka na Mekáči. No to jsme prostě museli! Kvalita velmi srovnatelná s českým McD.
Závěr dne – koupel v Jaccuzi. Joo, tak to je Amerika, válet si šunky ve vířivce s výhledem na Rocky Mountains J

A Kojoti pořád nikde. Chudáci čoklíčci, skoro kvůli mně nechodí ven a ti drzí kojoti si tu ani nezavyjou !

Žádné komentáře:

Okomentovat